امروزه برای باز کردن درب های اتوماتیک، انواع مختلفی از درب بازکن های برقی وجود دارد. این درب باز کن های برقی بر طبق فناوری روز توسعه یافته اند و دارای ویژگی های مختلفی هستند. انواع مختلف آنها شامل حسگرهای حرکتی، حسگر ضربهای، ریموت درب برقی، حسگر نوری، استفاده از موبایل برای باز کردن درب و کی پد نام برد. در اینجا به بررسی ویژگی های ریموت درب برقی می پردازیم.
ریموت درب یکی از وسایلی است که از ابتدا برای باز و بسته کردن به صورت اتوماتیک از آن استفاده شده است. همانطور که میدانیم با گذر زمان و پیشرفت علم و فناوری، ریموت ها نیز ارتقا پیدا کرده اند. این ریموت ها با استفاده از باتری کار می کنند. در هنگام انتخاب نوع و برند ریموت درب برقی باید دقت عمل داشته باشید، چرا که هر برند دارای فرکانس متفاوتی است که برای نوعی درب باز کن صدق می کند. در بعضی از مدل ها شاهد دو دکمه برای باز و بسته کردن بر روی ریموت درب برقی هستیم.
انواع مختلف ریموت درب برقی
ریموت ها انواع مختلفی دارند که با استفاده از فرکانس رادیویی (یا بلوتوث) و یا مادون قرمز کار می کنند. امروزه در صورتی که فاصله طولانی نباشد، بیشتر ریموت ها با استفاده از بولوتوث کار می کنند. ریموت های مادون قرمز با دوام تر هستند و قیمت مناسب و ارزانی دارند. تنها ایراد استفاده از مادون قرمز این است که باید ریموت کنترل را همراستا با جهت گیرنده قرار دهیم.
ریموت درب برقی دارای امنیت بالایی است. فرایند محکمی از فرکانس های رادیویی یا بلوتوثی دارند که باعث بالا رفتن امنیت آنها شده است.
استفاده از این نوع ریموت درب بازکن، باعث سهولت و سرعت بخشیدن به کارها شده است. شاید فکر کنید این احتمال وجود دارد که ریموت شما فرکانسی مشابه با فرکانس ریموت درب افراد دیگر داشته باشد. یکسان بودن فرکانس ریموت ها باعث می شود شما درب پارکینگ دیگری را باز کنید. اما نگران نباشید، راه حل آن استفاده از درب بازکن های پارکینگی است که دارای کد هستند. به این صورت شما می توانید به ریموت درب برقی خود کد امنیتی وارد کنید. طرز کار آن به این صورت است که پس از هر بار استفاده از ریموت درب، کد موجود در ریموت تغییر کرده و یک کد جدید انتخاب می شود که فقط گیرنده دستگاه شما قادر به شناسایی ریموت را دارد. بدیهی است که این نوع تکنولوژی بهای بیشتری دارد، اما به دلایل امنیت بالایی که ایجاد می کند اغلب مردم از این سیستم استفاده میکنند.