کرکره های برقی

کرکره های برقی درب هایی هستند که با استفاده از ریموت می توان آن‌ها را به آسانی به صورت اتوماتیک باز و بسته کرد. این کرکره های برقی بیشتر در فروشگاه ها، مغازه ها، پارکینگ ها، کارخانه ها و غیره استفاده می‌شوند.

امروزه مردم به منظور سهولت و استفاده سریع و ایمن به استفاده از این کرکره های برقی یا اتوماتیک روی آورده‌اند. در اینجا به معرفی انواع مختلف کرکره های برقی یا هوشمند می‌پردازیم.

کرکره های برقی

انواع کرکره های برقی

کرکره هایی با سیستم مرکزی

در این نوع کرکره، موتور در وسط و بر روی لوله ای که تیغه های کرکره دور آن می‌ پیچد (شفت)، قرار دارد که باعث گردش کرکره می شود. در این نوع سیستم مرکزی چند کاسه فنر و شفت ترکیب شده اند. این فنرها بالا و پایین رفتن تیغه های کرکره برای موتور را آسان می‌کنند. در این مدل ضخامت شفت از سایر مدل‌ها کمتر است. این سیستم تقریبا قدیمی شده است و کمتر مورد استفاده مردم قرار می گیرد، از اینرو مردم به دو نوع دیگر کرکره های برقی گرایش پیدا کرده اند.

 

کرکره های دارای سیستم توبولار (Tubular: لوله ای)

این نوع کرکره دارای یک موتور به شکل استوانه است که طولی حدود نیم متر دارد. وقتی قسمت متحرک موتور باعث چرخش شفت می‌ شود، موجب جمع شدن یا باز شدن تیغه های کرکره به دور شفت می شود. در این مدل شفت امکان چرخیدن دارد و بخش بزرگی از موتور داخل شفت قرار دارد. از این سیستم در انواع کرکره ها در مساحت کوچک یا متوسط مورد استفاده قرار می گیرد.

کرکره های دارای سیستم ساید (Side: کناری)

این نوع کرکره ها نسبت به دو نوع قبلی دارای موتور قوی تری هستند، چرا که موتور خارج از لوله قرار دارد و هیچ محدودیت فضایی برای موتور وجود ندارد. از اینرو از این نوع کرکره ها برای درب های بزرگ و صنعتی یا جاهایی که تردد در آن بالا است استفاده می شود. وجود چرخ دنده و زنجیر به شفت باعث ایجاد نیروی محرکه موتور می شود، در نتیجه شاهد باز یا بسته شدن کرکره ها می شویم. در این مدل شفت نسبت به دو مدل قبلی بسیار ضخیم تر است.

هر کدام از این نوع کرکره های برقی یا اتوماتیک دارای بخش های مختلفی هستند که می توان به ریموت کنترل، فلاشر، چشمی، برد کنترل (دارای سوکت چشمی، فلاشر، موتور، برق، تایم و غیره)، ریل و واشر، تیغه ها، پل و غیره اشاره کرد که هر کدام جزئی کلیدی این کرکره های برقی هستند.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!